BredaMeeting

Lifehacking maakt het leven eenvoudig(er)

Gegevens gebeurtenis

Lifehacking maakt het leven eenvoudig(er)

Tijd: Mei 5 2011 vanaf 16.30 to 20.30
Locatie: Blushuis
Straat: Reduitlaan 33
Plaats: Breda
Website of map: http://www.blushuis.nl
Telefoon: 076=8883077
Soort gebeurtenis: kennis/netwerk/borrel
Georganiseerd door: Victor Bakker
Meest recente activiteit: 5 Mei 2011

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Het Blushuis organiseert regelmatig interessante netwerkbijeenkomsten rond een actueel thema. Dit keer gaan we het over 'Lifehacking' hebben.

Lifehacking helpt om ons leven een beetje op orde te houden. Of zoals Wikipedia het ‘zegt’: meer doen, in minder tijd met minder stress, zodat je slim kunt bewegen in de informatie- en netwerksamenleving.

Lifehacking probeert het leven wat eenvoudiger te maken door onder meer te laten zien hoe we efficiënter kunnen werken en thuis meer gedaan kunnen krijgen. Ook reikt Lifehacking handvaten aan om niet de weg kwijt te raken in de immense informatiestroom die we iedere dag weer te verwerken krijgen.

Op de site Lifehacking.nl kan je tips vinden en blog’s lezen over zaken als Persoonlijke ontwikkeling (bijv. 15 tips om positief te denken), Web 2.0 (google reader, rss of del.icio.us),Mac-tips, Windows-tips, Tips in en om kantoor (bijv. hoe effectiever te vergaderen), Tips in en om het huis en natuurlijk Gadgets!

Kortom, Lifehacking helpt mensen aan een andere levensstijl, waarmee met minder meer gedaan kan worden en biedt zo een alternatief voor de ' ratrace'.

Presentatie: Frank Meeuwsen (1973) Frank is een zelfstandig digitaal strateeg in zijn bedrijf The Incredible Adventure starts here...Hij was er vroeg bij met webloggen. Gestart in 2000 met zijn persoonlijke weblog, pionierend met Frank-ly, het corporate blog van Rhinofly sinds 2002 en van 2003 tot en met 2008 mede-verantwoordelijk voor de organisatie en publiciteit van de Dutch Bloggies, de jaarlijkse weblogawards. Daarna schreef hij in 2010 nog Bloghelden, over de Nederlandse webloggeschiedenis. Frank gelooft sterk in Getting Things Done. Nu nog het in de praktijk zien te houden. Je kunt hem ook veel op Twitter vinden.

 

Ontvangst 16.30 uur
Presentatie 17.00- 17.40 uur
Discussie 17.40-18.10 uur
Borrel tot 20.00 uur

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Lifehacking maakt het leven eenvoudig(er) om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van BredaMeeting

Bijwonen (4)

Woont eventueel bij (2)

Niet bijwonen (1)

Breda Meeting - Alle Bredase meetings op 1 plek!

© 2019   Gemaakt door Daniel Schoone.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden