BredaMeeting

Gegevens gebeurtenis

Netwerk Workshop

Tijd: Maart 29 2012 vanaf 18.30 to 22.00
Locatie: BREDA
Straat: Schapendreef 13
Plaats: Breda
Website of map: http://www.kaber.nl
Telefoon: 0655860228
Soort gebeurtenis: netwerk, workshop
Georganiseerd door: Marleen De Wijs
Meest recente activiteit: 10 Mrt 2012

Naar Outlook of iCal (.ics) exporteren

Omschrijving gebeurtenis

Professional Dream & Kaber Groep Netwerk Workshop - € 25,- p.p.

Waarom zouden we moeten netwerken?
Wat is de functie van netwerken?
Hoe zouden we moeten netwerken om het meest effectieve rendement eruit te halen?

De meeste mensen denken dat netwerken iets is wat ze moeten doen om er puur en alleen zelf beter van te worden. Om een betere business te creëren, meer geld en zo verder....Wij draaien dingen om. Door het om te draaien gaat er namelijk WIN-WIN ontstaan. 

Wij zijn ervan overtuigd dat netwerken gaat over het uitvinden waar u van dienst kan zijn bij de andere persoon, waar u het verschil kunt uitmaken om meer waarde toe te voegen in het leven en in de business van andere mensen en dat u vervolgens met elkaar een WIN-WIN situatie gaat creëren. 
Wat kunt u doen om het leven en de business van een ander beter, plezieriger, waardevoller, duurzamer, effectiever, met meer verbetering en boven alles langer te laten duren in goede gezondheid en totale welzijn. 
Wij geloven.. en nog veel belangrijker wij weten vanuit eigen ervaring dat wat wij geven dat zullen wij ook ontvangen, alleen dan in veelvoud. Uiteraard is het wel belangrijk dat u uw eigen doelen altijd voor ogen houdt, want die wilt u uiteraard verwezenlijken. Wanneer wij in eerste instantie vanuit pure service komen voor de ander en tegelijkertijd onze dromen en doelen voor ogen hebben, dan verdienen we uiteindelijk veel meer en het werkt ook nog eens een stuk prettiger. 

De workshop is vooral praktisch. Een combinatie van korte lezingen, veel oefeningen en een concreet persoonlijk plan van aanpak dat u direct kunt gebruiken in de praktijk. Daarnaast gaat iedereen met nuttige contacten en concrete afspraken de deur uit. 

Prikbord

Opmerking

Bevestigen voor Netwerk Workshop om opmerkingen toe te voegen!

Wordt lid van BredaMeeting

Bijwonen (1)

Breda Meeting - Alle Bredase meetings op 1 plek!

© 2018   Gemaakt door Daniel Schoone.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden