BredaMeeting

Bewustwording en Transformatie. Twee woorden die je tegenwoordig steeds vaker hoort. Veel mensen spreken over bewustwording en transformatie. Maar wat betekenen deze woorden eigenlijk? Waar staan ze voor?

Op heldere wijze legt Logos&Sophia uit wat het voor hen betekent. Susanne Graf en Chantal Luppes, oprichters van Logos&Sophia zijn beide psychosociaal therapeut, coach en trainer. Zij richten zich op het begeleiden van mensen die meer bewust willen worden van de processen die zich in hun leven aandienen. Met een open ‘mind’ en open ‘heart’ is het hun passie mensen uit te dagen datgene te doen wat bij ze past.

Hun inspiratie halen zij uit de eenvoud en het wonder van de natuur. No nonsens en down to earth! Spreekt dit je aan of zou je willen ontdekken waar jouw uitdaging ligt dan nodigen wij je van harte uit om bij deze interactieve lezing aanwezig te zijn.

Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Opgave kan via de website www.logosensophia.nl onder het kopje ‘inschrijfformulier’. Vermeld in de opmerking; Lezing bewustwording en Transformatie.

Notering:
  • Momenteel 0/5 sterren.

Weergaven: 105

Opmerking

Je moet lid zijn van BredaMeeting om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BredaMeeting

Breda Meeting - Alle Bredase meetings op 1 plek!

© 2021   Gemaakt door Daniel Schoone.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden