BredaMeeting

Marc Bekker
  • Man
Delen
  • Blogteksten
  • Meetings
  • Foto's
  • Fotoalbums
  • Video's

Ontvangen cadeaus

Cadeau

Marc Bekker heeft nog geen cadeaus ontvangen

Een cadeau geven

 

De pagina van Marc Bekker

Profielgegevens

Bedrijfsnaam
Visie - Succesvol Ondernemen
Website
www.visie.com

Wie ben ik en wat doe ik?

Mijn naam is Marc Bekker en ik ben sparringpartner, inspirator en spreker. Ik help bedrijven, teams en individuen met Succesvol Ondernemen.

Mijn visie:

De economie is blijvend veranderd; deze herstelt zich niet naar de oude situatie, maar neemt een nieuwe vorm aan. Het heeft geen zin om te wachten tot ‘het weer beter wordt’. Het is nodig om de ‘nieuwe economie’ te accepteren en daarnaar te handelen.
Als je persoonlijk succes wilt hebben in deze nieuwe economie, is ‘ leiderschap’ essentieel en noodzakelijk.

Mijn missie:
Mensen en organisaties begeleiden in het positief beïnvloeden van hun succes door ze uit hun comfortzone te halen, mee terug te nemen naar hun kern en van daar uit een nieuwe start te maken. Ze nemen weer ‘het leiderschap’ over hun bestaan, vinden aansluiting bij ‘ de nieuwe economie’ en boeken blijvend succes.

Mijn strategie:
Ik ga open met je ik gesprek. Je mag erop rekenen dat ik je oprecht CONFRONTEER met je huidige gedrag en laat inzien dat je huidige leven een optelsom is van de keuzes die je zelf hebben gemaakt. Ik maak je ervan bewust dat je zelf bepaalt hoe jouw leven eruit ziet. Als je dingen anders wilt, zul je zelf andere keuzes moeten maken.
Ik INSPIREER je om te handelen vanuit je gevoel en passie en om te denken in kansen. Ik MOTIVEER je om je verantwoordelijkheid te nemen en échte keuzes te maken om alleen nog de goede dingen te doen. Alleen dan zul je blijvend succes en geluk hebben in je leven, ongeacht of je dit van de persoonlijke kant of de zakelijke kant bekijkt.
Ik ONTWIKKEL (persoonlijk) leiderschap, teamwerk en een duidelijke focus en propositie.

Prikbord (1 commentaar)

Op 6 Januari 2021 om 8.52 zei Stella Abud...

Goede dag,

Hoe gaat het met je? Ik heb interesse in je gewekt nadat ik je korte profiel had doorgenomen en vond het nodig om je onmiddellijk te schrijven. Ik heb iets heel belangrijks om aan u te onthullen, maar ik vond het moeilijk om mezelf hier uit te drukken, aangezien het een openbare site is. Kunt u mij contacteren op: (mrsstellaabudheir@gmail.com) voor de volledige details.

Fijne dag

Godzijdank zegene.

Stella.

Je moet lid zijn van BredaMeeting om reacties te kunnen toevoegen!

Wordt lid van BredaMeeting

 
 
 

Breda Meeting - Alle Bredase meetings op 1 plek!

© 2021   Gemaakt door Daniel Schoone.   Verzorgd door

Banners  |  Een probleem rapporteren?  |  Algemene voorwaarden